TreningstiderKamperBeachKontakt oss
HjemGalleriSportsplanVisjonNyheter

Har du lyst å spille håndball?

16.06.15
HG Gokstad har lag i de fleste årskull og på flere nivåer, sikkert ett som kan passe deg!

Sjekk treningstidene på toppen av siden. Her kan du finne ut når de forskjellige lagene trener,  kontaktinformasjon til trenerne er under fliken "Kontakt oss" -> "Lagene". Ta kontakt eller møt opp på en trening!

Hos oss får man være med en periode før du blir registeret som medlem. Da kan du finne ut om dette er noe som passer nettopp deg. Du blir ikke belastet for medlems- og treningsavgift før du har prøvd noen måneder.

Hvis du ønsker mer info om HG Gokstad, ta kontakt med oss på e-post hggokstad@rsn.handball.no eller ring Birgitte Aubert på mobil 97646844 / Lars Brustad på mobil 92264645.

Du er hjertelig velkommen!
 
Nyheter fra MiSK RSS

Link til denne siden:Legg til på MyAOL Legg til på Delicious Legg til på Faves Legg til på Digg Legg til på Newsvine Legg til på Reddit Legg til på Multiply Legg til på Mister Wong Legg til på Link-a-Gogo Legg til på Yahoo Bookmarks Legg til på Blogmarks Legg til på Twitter Legg til på Facebook Legg til på Diigo Legg til på Segnalo Legg til på StumbleUpon Legg til på Yahoo MyWeb Legg til på Terchnorati Legg til på Google Bookmarks Legg til på MySpace
HÅNDBALLKLUBBEN FOR ALLE