TreningstiderKamperBeachKontakt oss
HjemGalleriSportsplanVisjonNyheter

Samarbeid med Salva

11.03.14
Salva har utviklet et produktsortiment av høykvalitets tekstil produkter og HG Gokstad Håndballklubb
 

Salva_1-(2).JPG

HG Gokstad Håndballklubb har gleden av å informere om at vi har inngått en 3 års avtale med Salva AS.
Som alle vet koster det penger å drifte en klubb. Vi har derfor valgt å inngå et samarbeide med Salva, som en inntektspartner og i tillegg får vi Salva med som sponsor J.
Avtalen løper fra februar 2014 og ut februar 2017 og vi har forventninger til et spennende, langsiktig og lønnsomt samarbeid.
Salva AS er et norsk selskap som jobber tett med idrettslag for å sikre klubbene en stabil og oversiktlig inntekt. Salva har utviklet et produktsortiment av høykvalitets tekstil produkter og HG Gokstad Håndballklubb er en av få klubber som får muligheten til å signere en slik samarbeidsavtale, i Sandefjord vil vi være alene om å selge Salva sine produkter. 
HG Gokstad Håndballklubb vil til høsten gjøre en felles innsats gjennom vårt samarbeide med Salva. Nærmere informasjon om dette vil komme. Lag som ønsker og trenger inntekter utover felles aktivitet, oppfordres til å bruke Salva.
Så klubben er positiv hvis noen av lagene ønsker å teste ut salg av Salva produkter før sommeren – inntekter av et slikt salg vil tilfalle laget i sin helhet. Er dette interessant for ditt lag? Ta kontakt med Hege Langseth for mer informasjon (Mobil : 98234673 / Mail : hege.langseth@xmarket.no)
Mer informasjon om Salva og produkter finner du på www.salva.no

Salva_2-(2).JPG
Nyheter fra MiSK RSS

Link til denne siden:Legg til på MyAOL Legg til på Delicious Legg til på Faves Legg til på Digg Legg til på Newsvine Legg til på Reddit Legg til på Multiply Legg til på Mister Wong Legg til på Link-a-Gogo Legg til på Yahoo Bookmarks Legg til på Blogmarks Legg til på Twitter Legg til på Facebook Legg til på Diigo Legg til på Segnalo Legg til på StumbleUpon Legg til på Yahoo MyWeb Legg til på Terchnorati Legg til på Google Bookmarks Legg til på MySpace
HÅNDBALLKLUBBEN FOR ALLE